Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Vismagneet dubbelzijdige– 800kg vermogen – Buldog vismagneet van Magnetar Vismagneet dubbelzijdige– 800kg vermogen – Buldog vismagneet van Magnetar Vismagneet dubbelzijdige– 800kg vermogen – Buldog vismagneet van Magnetar Vismagneet dubbelzijdige– 800kg vermogen – Buldog vismagneet van Magnetar Vismagneet dubbelzijdige– 800kg vermogen – Buldog vismagneet van Magnetar Vismagneet dubbelzijdige– 800kg vermogen – Buldog vismagneet van Magnetar

Vismagneet dubbelzijdige– 800kg vermogen – Buldog vismagneet van Magnetar

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Magnetar| Barcode: 7105272254274

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Magnetar
Magnetar
Uiterlijk 8 maart in huis € 135.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Dit is de dubbelzijdige magneet waarmee je overal kunt vissen! Onze Buldog magneet bijt zich aan alle objecten die in het water liggen vast. Dit komt door de enorme trekkracht van maar liefst 800 KG en de aantrekkingskracht van twee kanten. De trekkracht is verdeeld over twee magneten met een trekkracht van 400 kg per stuk. Het verschil met de andere magneten is dat deze magneet plat over de bodem getrokken wordt waardoor hij gemakkelijker aan objecten blijft plakken. Elk voordeel heeft zijn nadeel, want omdat de magneet horizontaal over objecten getrokken wordt heeft het minder kracht dan wanneer de magneet zich verticaal bevestigd. Dit maakt dat de magneet gemakkelijker zijn prooi loslaat dan de enkel vlaks magneten. Hiervoor hebben wij een oplossing bedacht. Door de twee oogbouten die meegleverd worden kun je net als de andere magneten magneetvissen. Wij garanderen je dat je met deze magneet geen bodemschatten mist.

Hoge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste anderen magneten. Dit zijn vaak magneten met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken.

Informatie

Trekkracht: 800 400+400 KG
Gewicht: 1.5
Diameter magneet: 9
Magnetisering: Hoogste kwaliteit Neodymium N52

Eigenschappen

Afmetingen 9 x 9 cm
Maximale trekkracht 800 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews