Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector

Sterke vismagneet met 350kg – Vismagneet van Magnetar- Neodymium magneet- Detector

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Magnetar| Barcode: 7105279273070

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Magnetar
Magnetar
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis € 69.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Magnetar 350 heeft een maximale trekkracht van 400 kg. De magneet is een vernieuwd model 2018 met een extra dikke magneet. Daarmee behoort deze magneet tot één van de sterkere vismagneten in ons assortiment. Deze magneet is zo krachtig dat het zelfs lastig kan zijn om de magneet los te krijgen van een groot object. Met deze vismagneet haal jij de meest zware objecten van de waterbodem af. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zware kluizen. Door middel van een hefboom techniek met een stalen tang kunt u de magneet met voldoende kracht los krijgen. De stang/buis steekt u simpelweg door het oog van de magneet en zo wrikt u de magneet los. Wanneer de magneet in het water vast zit kan er schuin aan het touw getrokken worden. Met een flinke ruk zal dan de magneet los schieten van het object. De Magnetar 350kg is de magneet voor mensen die net wat meer trekkracht in huis willen halen dan de lichtere magneten in ons assortiment. Op zoek naar nog grotere krachtpatsers? Neem dan een kijkje in ons assortiment.

Hoge kwaliteit

De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders. Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.

Let op

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico.

Eigenschappen

Afmetingen 10 x 8 cm
Maximale trekkracht 350 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews