Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken

Neodymium vismagneet 300kg – Magnetar classic 250 magneet – Perfect voor magneetvissen / onderwater zoeken

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Magnetar| Barcode: 7105271759343

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Magnetar
Magnetar
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis € 49.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Raak jij zoek in het aanbod vismagneten, weet jij niet welke vismagneet bij jou past? Met de Magnetar 250kg haal jij de magneet in huis die zeker aan jou eisen voldoet. De Magnetar 250kg is de vismagneet waar iedereen mee overweg kan. Het heeft een ideaal werpgewicht, voldoende trekkracht en is zo ontworpen dat het de kans op bodemschatten vergroot. Wanneer jij deze sterke magneet koopt ben jij verzekerd dat jij een zeer goede en betrouwbare vismagneet in huis haalt. Deze vismagneet bevat namelijk de best kwaliteit Neodymium (magnetisch materiaal). Toch opzoek naar een zwaardere magneet of een magneet met een hogere trekkracht? Bekijk dan ons overige assortiment met super magneten tegen een zo laag mogelijke prijs.

De Magnetar 250 KG is een neodymiummagneet met een maximale trekkracht van 260 kilogram. Jij zult merken dat de trekkracht een stuk krachtiger is dan onze 150 kg magneet en dat jij met deze magneet meer op kunt vissen. De vondsten die deze magneet tegenkomt zal hij oppakken van de bodem. Denk hierbij aan kanonskogels, zwaarden, kluizen en 2e wereld oorlog materialen. De Magnetar 250 kg is er ook in een verzwaarde versie om zo nog dieper door de modder te gaan. Alle prijzen zijn incl. btw en gratis verzending; zo zijn er geen extra kosten.

Hoge kwaliteit
De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders. Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.
Let op
Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico

Er is een grote kans dat je nog nooit van het vissen met een sterke bevestigingsmagneet gehoord hebt. Het is een opkomende hobby in Nederland en België wat steeds populairder aan het worden is. Iemand die deze hobby beoefend wordt een magneetvisser genoemd. Een magneetvisser gaat opzoek naar plekken aan de waterkant waar mogelijk gestolen spullen gedumpt zijn of oudere voorwerpen al jaren lang liggen. Met een sterke vismagneet kunnen deze voorwerpen naar boven “gevist” worden. Door de neodymium magneet het water in te gooien en deze over de waterbodem te trekken kan er van alles aan je magneet blijven zitten. Regelmatig verschijnen er daarom dan ook artikelen in het nieuws dat een magneetvisser een bijzondere vangst heeft gedaan met zijn of haar magneet.

Eigenschappen

Afmetingen 75 x 7,5 cm
Maximale trekkracht 260 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews