Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Magnetar Buldog 200 + 200 vismagneet om te magneetvissen, Kwaliteits magneet met de beste neodymium metaalvissen Magnetar Buldog 200 + 200 vismagneet om te magneetvissen, Kwaliteits magneet met de beste neodymium metaalvissen Magnetar Buldog 200 + 200 vismagneet om te magneetvissen, Kwaliteits magneet met de beste neodymium metaalvissen Magnetar Buldog 200 + 200 vismagneet om te magneetvissen, Kwaliteits magneet met de beste neodymium metaalvissen

Magnetar Buldog 200 + 200 vismagneet om te magneetvissen, Kwaliteits magneet met de beste neodymium metaalvissen

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Magnetar| Barcode: 7434057998981

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Magnetar
Magnetar
Uiterlijk 22 februari in huis € 114.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Magnetar Buldog 400 is het broertje van de Magnetar buldog 800 dubbelzijdige magneet. Onze Buldog magneet bijt zich aan alle objecten die in het water liggen vast. Dit komt door de opgetelde trekkracht van maar liefst 400 kg. Deze trekkracht is verdeeld over twee magneten met een trekkracht van 200 kg per stuk, je vist dus altijd met 200 kg aan beide kanten. Het verschil met de andere magneten is dat met deze magneet op twee manieren gevist kan wor-den. Je kunt de twee meegeleverde oogbouten bevestigen zoals jij dat zelf wilt. Wanneer je de magneet plat door het water wilt trekken (wat de kans op een vangst vergroot) kan de oogbout aan de zijkant gemonteerd worden. Doordat de magneet twee magneetvlakken bevat zal de magneet altijd richting de bodem en mogelijke schatten gericht zijn. Een nadeel van horizon-taal vissen is dat de magneet minder kracht uit kan oefenen op het gevonden voorwerp. Wan-neer er extra kracht gewenst is kan de oogbout bevestigd worden op het magneetvlak. Hier-door kunnen zwaardere objecten boven water gevist worden net als de originele Magnetar magneten. De verschillende inzetbaarheid maakt de magneet multifunctioneel. Alle prijzen zijn inc. btw en gratis verzending, zo zijn er geen extra kosten.

Hoge kwaliteit
De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste anderen magneten. Dit zijn vaak magneten met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken.
Let op
Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vin-gers kan verbrijzelen,breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten, het gebruik is op eigen risico.

Eigenschappen

Afmetingen 7,5 x 7,5 cm
Maximale trekkracht 400 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews