Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Extreem sterke magneet- Neodymium vismagneet- Magnetar 550kg – Detectieapparaat metaalvissen Extreem sterke magneet- Neodymium vismagneet- Magnetar 550kg – Detectieapparaat metaalvissen Extreem sterke magneet- Neodymium vismagneet- Magnetar 550kg – Detectieapparaat metaalvissen Extreem sterke magneet- Neodymium vismagneet- Magnetar 550kg – Detectieapparaat metaalvissen Extreem sterke magneet- Neodymium vismagneet- Magnetar 550kg – Detectieapparaat metaalvissen

Extreem sterke magneet- Neodymium vismagneet- Magnetar 550kg – Detectieapparaat metaalvissen

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Magnetar| Barcode: 7105271608870

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Magnetar
Magnetar
Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis € 79.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Nieuw in ons assortiment: de Magnetar 550 kg ! De Magnetar 550 KG is een neodymium magneet met een maximale trekkracht van 550 kilogram. Dit is de zwaarste magneet in ons assortiment en deze heeft een extreme kracht. Deze magneet is absoluut niet geschikt voor kinderen wegens zijn hoge trekkracht. Met een gewicht van 2.5 kilo zakt de magneet zonder verzwaring diep genoeg door het slib. Alle prijzen zijn incl. btw en gratis verzending; zo zijn er geen extra kosten.
Hoge kwaliteit
De magneet is gemaakt van het beste neodymium. Daarom behoudt onze Magnetar magneet zijn trekkracht en is de magneet van hoge kwaliteit. Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders. Er zijn zeer slechte magneten in omloop met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van zo’n magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen met de beste kwaliteit neodymium. Al onze magneten worden individueel getest op de trekkracht.
Let op
Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico.

Eigenschappen

Afmetingen 11 x 11 cm
Maximale trekkracht 550 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews